May the Force be with you

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Sekundaa

Taasko jotain sekundaflunssaa? En tiedä, lämpöä on. Tulin töistä etuajassa, nukuin kolme tuntia. Luulen, että saan unen, kun menen seuraavaksi sänkyyn. Ei vielä muita flunssan oireita, ei vielä. Ehkä aamulla. Ehkä tämä menee tällä ohi, nukkumisella. En tiedä. Enkä millään halua taas päiväkausia kestävää puolikuntoa ja lämpöilyä ja sitten vasta taudin, joka kestää viikon. Ei taas. Töistä tullessa ajattelin, että johan tässä kai oltiinkin terveinä, kunnes tajusin, että ei oltu. Ei puolitoista kuukautta ole mikään kunnon väli flunssien välillä. Ei se vain ole.

Kunpa tämän taudin jälkeen pysyisin koko kevään kunnossa. Koko virkavapaan. Kunhan nyt sinne asti päästään, ensi keskiviikkoon.

4 kommenttia:

Katja Kaukonen kirjoitti...

Voi pöh. Samanlaista ollut täällä. Sairastin kerran, kun kaikki perheen lapset olivat vauvoja (siltä se tuntui, vaikkeivat he koskaan yhtä aikaa ole olleet niin pieniä) kolme kuukautta yhteen pötköön, tulehduksia ja flunssia. Lääkäri sanoi, kun ei muuta keksinyt, että ehkä immuunijärjestelmäni uusiutuu. Minä arvelen, että olin vain levon tarpeessa.

Nuku ja hemmottele itseäsi. Iloitsen jo etukäteen valtavasti tulevasta kirjoitusvirkavapaastasi!

Rooibos kirjoitti...

Katja - kiitos virkavapaailosta! Minä en vielä oikein osaa iloita, en tajua, että se on jo ihan kohta. Muutaman päivän välein tulee pieniä flashforwardeja, jolloin melkein tajuan, mutta enimmäkseen stressaan sitä, että töissä kaikki on levällään (ei minusta riippuvat asiat) ja että virheistä ei opita ja että muut jäävät hirveän sotkun kanssa. No, en tosiaan voisi tai voi tehdä asialle mitään, mutta silti hirvittää. Ja tämän päivän olen nukkunut kotona... Huomenna töihin, oli lämpöä tai ei...

Anonyymi kirjoitti...

Varoitus, Rooibos. Minulla ainakin samankuuloinen flunssa on mennyt nopeasti ohi mutta pienenkin kuntoilun (pyöräilen töihin) jälkeen äitynyt taas. Siis, suosittelen lepoa. Olet huippuiskussa virkavapaalla!

Rooibos kirjoitti...

Vaivanpalkka: pitääpä siis ottaa rauhallisesti... Tänään lämpötila on ollut rauhallisempi kuin eilen, toivottavasti hyvä suunta jatkuu.